Bredäen.

Bredäen er en kort å som er opdelt af nogle små søer/pools , man skal koncentrere sig om udløbene i åens pools eller der hvor åen er dyb.

bredaeen.jpg (35376 byte)

åen Rummer en bestand af nogle fine ørred som er til at fange på en forsigtigt serveret tørflue.

Det er ikke tilladt at bruge orm eller maddiker , men desværre er der en del som ikke overholder dette forbud hvilket i mine øjne er komplet latterligt da der er masser af steder hvor man kan fiske med orm!
Efter tur 2003 kan jeg fortælle at det nu kun er fluefiskeri der er tilladt, hvilket siger noget om den betydning åen har for rogensystemets Ørredstamme.

niller_med_oerred_2.jpg (45424 byte)

En af mine bedste oplevelser havde jeg en sen nat , hvor jeg og Benny stod på nogle sten og forsøgte at få en flot Ørred til at tage fluen , Pludselig lyder der et "snøøf" bagved og vi vender os om , her står der en Elg under et tørfluekast afstand fra os , dyret begynder af fouragere højlydt i nogle vandplanter mens den kikker på os med det ene øje og bagefter tager den en forfriskende svømmetur på vores fiske plads. Det skal lige siges at jeg på den tur  så Elge 9 gange , de to af gangene var det Elgkøer med unger.

elg.jpg (22366 byte)

http://www.niels-holler.dk