Rogen 2007

Af Nicolaj Dylmer

Omkring midsommer forlod vi Hadsund og kørte i et hug til Käringsjön. Vi var 4 gutter fyldte med alskens forventninger til hvad de næste knap 3 uger ville bringe.
Efter ompakning til kano var vi på vej i vildnisset.


 Hjemmesyet 4 mandstelt

 Smart myggeophæng

Uthussjön

Dylmer med aborre 1350g

Stille i Rödviken

Store Rogen omkring midnat

 

Efter tre overbæringer var vi klar til vores første overnatning i vores hjemmelavede 4 mandstelt. Vi havde konstrueret denne af vandtæt presenning og kraftig elastisk reb, således at man kunne fastgøre den imellem 4 træer eller bruge årene fra kanoen.

Et par dages fiskeri satte vi kursen mod Rogen.
Det indbragte en god håndfuld aborre til panden.
Vel ankommet til Rogen satte vi roret mod den nordvestlige del af den store sø. Første gang man sejler ud virker den fandens stor. (kuldegysning).

 


Niels med Rogenørred 2200g

Afslapning... Rogen vest

Læskur med Hollerruner ved Bredån

Fiskepaella (gedde,ørred og aborre)

Bredåens udløb

Pool ved Bredån

 

Undervejs havde Niels den store fornøjelse at nulstille en af Rogens pæne ørreder på en blå ABU wobler. Efter nogle dage i området drog vi sydøstover mod Bredån. Efter en del gedder på klingen ankom vi til Bredån.

Efter 8-10km kanosejlads i rimelige høje bølger dukkede Bredåholmerne op. Et fantastisk snævert område med mange fiskemuligheder.

 


Søren med Bredåskønhed 2000g

Dylmer og Tom med fisk

Dylmers Tyksak

Fjeldtorpedo

Succes ved Bredån

Europa 12 bliver luftet.

Nattesvanen

Pandebrød med Fåborg

Hajtænder ved Holmerne
 
Halvanden døgns venten!
 
 

Efter en uges tid i et fiskeeldorado og masser af flex på klingerne uden lige forlod vi Bredån med vemod. Men kun for at ligge i læ halvanden døgn på en lille ø ved Holmerne. Derefter gik turen hjem til DK. Tak til Holler for inspiration til turen.
Mvh
Søren,Niels,Tom og Dylmer.