Fangster Juni 2008


Efter et par slemme 0 ture i slutningen af Maj skifter jeg sø, min tålmodighed var opbrugt, ikke det mindste tegn på pladsen, som kunne tyde på at en suder var i nærheden, det gjorde udslaget og jeg flyttede.

Jeg kan bare ikke få nok af det, de stille lune aftener hvor aktiviteten langsomt øges på foderpladsen og så flytter flåddet forsigtigt på sig, fra side til side for så at dykke med god fart. Samtidig er der en koncert i gang af skovens fugle, fra den hidsige Solsort til Nattergalen, det gør mig samtidig deprimeret når man så hører at 30 % af Nattergale bestanden er forsvundet, det har sikkert noget at gøre med vores races "fremskridt" tror jeg, men det gælder om at nyde den fantastiske fuglesang mens man kan ... det er sikkert.

Nå men det første hug var slet ikke et hug, men en Skældkarpe der "skubbede" til min line og jeg gav tilslag, jeg mærkede de tunge rusk et kort øjeblik og så var den væk ... "shit"... da jeg ruller ind sidder der et 5 krone stort skæld på den spinkle Gamakatsu spade-end krog, jeg skifter til noget mere holdbart !

 Kort efter kroger jeg en lille suder som faktisk fighter rigtig godt, jeg piller krogen ud uden at nette den i vandet.
Så hugger der en noget bedre fisk og til sidst lander jeg en smuk rogntung dame på præcis 2.5 kg, med et skub ligger den i det bløde mudder ved bredden og jeg slipper for at tørre mit net :-)

 Brugte en eftermiddag på at forsøge på at lure en karpe i magnum størrelse mellem en masse åkander, men de størrelser er en smule besværlige så jeg kikker forbi en anden gang.


 

Smuttede op til min lille sudersø, denne gang med optonics og boilies, måske kunne jeg snørre en at de velvoksne skældkarper som osse hygger sig der, men jeg måtte nøjes med en 2½ kgs suder samt en gedde der flåede mit rig i småstykker. hmm måske skulle jeg tage en overnatning der ?

 


Har ikke haft så meget tid på de rigtige tidspunkter så jeg har fjollet rundt ved Mølleåen med en spinnestang og en popper en times tid af gangen, det har givet lidt smågedder som jeg ikke rigtig har gidet at fotografere især fordi det har været sent på aftenen hver gang. Men sjovt har det været fordi man jo ser mange flere fisk følge agnen og man får et indtryk af hvor mange fisk der bare kikker.