Efterår 2009

 

 

Nogle ture i kanoen ned af Mølleåen, hvor vi fanger en del gedder på Poppers og andre overflade woblere, kameraet var desværre ikke så meget fremme.

Vandet i Mølleåen er for øvrigt blevet fantastisk klart, det er tydeligt at det store arbejde som man har gjort med at stoppe udledningen af næringsstoffer i Furesøen giver resultater i resten af hele systemet. Dog er der dukket store forekomster af andre vandplanter op i så store mængder, at fiskeri er umuliggjort i flere områder.

Det sædvanlige slæveri med kanoen.


 

Nå, nu må jeg se at komme ud af den bølgedal mht. fisketure jeg er i, så jeg lægger ud med sidste dag i efterårsferien, der pakker jeg en spinnestang og en håndfuld woblere, glæder mig til at prøve nogle hypede modeller jeg har købt på det sidste.

Geddemosen

 

Filmede en af gedderne hvilket ikke er helt nemt!
'


Fik et tip om regnbuer på vest sjælland, så lørdag morgen futtede benny og jeg tværs over sjælland. Efter en times fiskeri så jeg pludselig en flok pænt store fisk på ganske lavt vand og fik listet min flue ind i gennem flokken, resultatet ses her ... ikke så køn men ganske underholdende.
Resten af dagen forsøgte vi at få de forvildede "burhøns" til at hugge men de for frem og tilbage på strækket og nød friheden uden tanke for mad.


Vest Sjælland igen sammen med Jan, vi fik en Havørred hver.


En dag med gråvejr og tåge

Jans vejede lidt over 3 kg mener jeg at huske og han skylder stadig en PR pils ;-)