Marts - April - Maj 2008

En tur til Tryggevælde Å et fantastisk solskin, jeg ville bare hygge mig og se fiskeringens stykke, egentlig regnede jeg ikke med noget som helst, måske en aborre eller 2, men efter en halvtimes fiskeri med en Aborre Jig imitation fik jeg et heftigt hug. Fighten blev dog kortvarig og som man kan se er Havørreden også i en elendig kondition efter gydningen. 4.7 kg og 81 Cm  

Sejltur ved Skuldelev havn, ingen Ørreder ville ha mine tangbehæftede woblere.

Ro-tur på søen med et par woblere efter båden, et par Gedder forbarmer sig og smækker kæben i mine gamle og prøvede woblere.

Hurtig aftentur med flådstangen til en mindre sø gav Brasen op til 2.75 og en enkelt hansuder, så drev der en masse skidt og møg ind over fiskepladsen som stoppede mit forsøg på at fange en større Brasen.

Igen en aftentur på en times tid sammen med Emil, han fik æren af at hive en lille Gedde op af Rådvad søen. Jeg fiskede rigtig meget i Mølleå søerne som knægt og vi plejede at ha et væddemål om hvem der nåede 100 gedder først, et tal vi næsten alle sammen kom op på, alle Gedder blev allerede dengang genudsat,  jeg synes at det er blevet meget sværere at hive en Gedde på i Mølleåen efterhånden, men det er nok bare mig der har mistet håndelaget :-)

Donsedam med ungerne, så fluestangen måtte blive hjemme, så vi satte Poppers på og fik en del sjov ud af det, selvom højt solskin og vindstille ikke er det allerbedste Gedde vejr fik vi da 4 Gedder, en af den blødte som en stukken gris, så den blev til frikadeller.
Jeg har ikke før fisket med Poppers men det bliver helt sikkert ikke sidste gang, det er fantastisk underholdende når Gedden kommer drønene efter Popperen. 

 

 


TADAAA.... NY PR :-)

Ja så kom den endelig - en suder over 3 kg. Jeg har til dato fisket de forkerte steder eller på den forkerte årstid fordi andre arter stod øverst på listen, alligevel har jeg altid ønsket mig suderen over 3 kgs grænsen.

 

Det gik helt efter planen, den rigtige sø og det rigtige tidspunkt, jeg fiskede med 3 bundstænger med feeders og popup majs, samt en flådstang, efter nogle timer gik flåddet ned og jeg gav tilslag, "øv tænkte jeg den er lille" men så tog fanden ved den og jeg måtte tage mig sammen.
I Veje slingen stoppede 5 kgs saltervægten på 3.3 kg, et ring og Benny stod og tog lidt billeder, jeg tror jeg opbygger en smule gæld her hehe


FORPULEDE SKOVSVIN !

Var en tur ude og kikke på en spændene sø som også skulle ha Suder over 3 kg samt store brasen. Jeg tog den ca ½ times travetur med vovsen og kikkede pladser søen rundt. Det var ca 5 pladser som reelt kunne bruges til overnatning og kendetegnene for alle pladser var at der lå rester fra andre fiskere, gammel snøre, mælkekartoner, teltposer, majsdåser og cigaretskodder.
Holdakæft hvor er jeg træt af de der "naturelskere" som ikke kan finde ud af at rydde op efter sig selv, det er stort set efter hver eneste fisketur jeg har andres fiskeliner med hjem, for helvede ... skidtet er 10000 år om at forsvinde .. pooohh så fik jeg lukket det ud, men det lettede desværre ikke.

HUSK AT RYDDE OP EFTER DIG OG DE DER "NEANDERTALERE" SOM VAR DER FØR DIG. NÅR DU TAGER HJEM SKAL FISKEPLADSEN VÆRE FLOTTERE OG RENERE END DA DU KOM ...TAK !!!

Det holder bare ikke at sige at det var de andre der svinede ... desværre !