Om mine fotos på siden.

De fleste billeder er scannet ind med en ikke særligt god scanner som jeg fortryder , at ikke jeg investerede lidt mere i.

Derimod har jeg ofret noget mere på et digitalt Kamera af mærket Olympus C3030 hvilket jeg har været enormt glad for  , det er i dag mit bedste "legetøj" og tager knivskarpe billeder.

Jeg købte det for lidt mere end et år siden og det er allerede udgået af produktion til fordel for c4040/C-5050ZOOM *suk*

Ja nu har jeg igen købt et nyt kamera og jeg har indtil nu været meget glad for Olympus at det blev til C-7070 wide zoom denne her gang og jeg er heller ikke blevet skuffet over denne her model!

Ja tiden er jo gået og jeg er (tildels) rykket over i Canon folden, har investeret i et spejlreflex kamera i den bedre ende men jeg bruger stadig de gamle på fisketurene.

I tasken ligger der nu også et Gopro videokamera og nogle af resultaterne  kan ses under video.

En del af billederne har jeg lånt til scanneren , fra Jan Hornet ,Kim Kuno Hansen, Jakob Røssel , Thomas Hansen , Benny Olesen og Brian Sheryer .

Alle billeder og tekst er med © www.niels-holler.dk medmindre der er anført noget andet, hvis du er interesseret i at bruge mine billeder kan du sende en mail til mig, så finder vi nok ud af det.